9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Tropisch avontuur Self-drive Guadeloupe

Tropisch avontuur Self-drive Guadeloupe

 12-DAAGSE Privéreis

VANAF € 2.595,- PER PERSOON

Vanuit de lucht gezien hebben de eilanden van Guadeloupe de vorm van een vlinder. Het tropische Guadeloupe is een archipel bestaande uit meerdere eiland. Basse-Terre en Grande-Terre, gescheiden door een smalle zeestraat zijn de twee hoofdeilanden. Het groene Basse-Terre met haar tropische regenwoud de vele watervallen en de actieve vulkaan Soufrière, ook wel de oude dame genoemd. Grande-Terre heeft prachtige witte stranden en het landschap is vlak. Er is koraalrif en de kuststrook wordt bedekt door een ongerepte mangrove, rijk aan inheemse soorten uit de Caraïben. Wekelijks vertrekken er vanaf Brussel op dinsdag en vrijdag een rechtstreekse vlucht naar de lucht van op Guadaloupe, Point-á-Pitre met Air Belgium. 

De meest sfeervolle accommodaties
De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd op ligging, kleinschaligheid en sfeer. De eerste nachten heeft u een accommodatie direct aan de Caraïbische Zee! Op Basse-Terre overnacht midden in het groen. 

Bijzondere excursies
In deze reis gaat u met de boot naar de eilanden Marie-Galante en Iles des Saintes. Hier bezoekt u de suikerplantages, musea, Fort Napoleon en natuurlijk geniet u van de prachtige stranden. Verder zijn er tal van optionele excursies te boeken, dit kunt u doen bij de accommodatie waar u overnacht. 

Zelf rijden
Tijdens deze reis maakt u gebruik van een huurauto. U stopt waar en wanneer u wilt en kunt Guadeloupe zo op uw eigen manier en tempo ontdekken!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Grande-Terre – Basse-Terre – Marie-Galante – Iles des Saintes

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Nu er door de overheid nog steeds ontraden wordt om op korte termijn naar Afrika te reizen hebben we besloten om ons specialisme in te zetten op bestemmingen buiten Afrika, waar eerder een positief reisadvies wordt verwacht. We hebben onszelf de vraag gesteld of we ook safari reizen buiten Afrika kunnen organiseren. Het antwoord is Ja! Net als in Afrika zijn er ook op de overzeese eilanden prachtige natuurgebieden waarin u op zoek kunt gaan naar wildlife. Hoe leuk is het om op “de Afrika manier” te reizen in andere regio’s en wie kan dat nu beter organiseren dan Matoke Tours?

“Guadeloupe is een ongekend divers eiland voor mensen die van het strand houden, maar ook voor liefhebbers van de onderwaterwereld of watersport. Op het eiland Basse-Terre ligt het National Park of Guadeloupe met haar prachtige tropische regenwoud, vele watervallen en een actieve vulkaan. Ideaal voor echte natuurliefhebbers!

van Jan Daudey, uit liefde voor reizen!

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Safari en Natuur

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!

Klik om cookies te accepteren en deze inhoud te tonen