9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Husky Safari & noorderlicht Lapland

Husky Safari & noorderlicht Lapland

 11-DAAGSE Privéreis

VANAF € 6.250,- PER PERSOON

Lapland wordt ook wel ‘de laatste wildernis van Europa’ genoemd en strekt zich uit over het noordelijkste gedeelte van Noorwegen, Zweden, Finland en Rusland. Dit winterwonderland wordt bewoond door de Sámi bevolking, waarvan enkele nog op traditionele wijze leven. Met een sneeuwscooter trekt u de wildernis is om deze unieke cultuur te beleven. Centraal tijdens de reis staat het noorderlicht dat zelfs vanuit uw bed, in een luxe glazen iglo, te zien is. Dit is een reis waarin avontuur in de witte wildernis wordt gecombineerd met enkele van de meest aangename accommodaties boven de poolcirkel!

Husky safari door de wildernis
Het prachtig besneeuwde landschap van Lapland verkent u op twee verschillende plekken tijdens een husky safari. U zult actief deelnemen en de slee ook zelf besturen indien gewenst. In Zweden maakt u zelfs een tweedaagse tocht met een overnachting in een afgelegen ‘wilderness cabin’. 

Overnachten in de bijzondere Reindeer Ranch Glass Igloos. 
De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd op ligging, comfort en sfeer. Zo overnacht u in een afgelegen glazen iglo op een rendieren boerderij. De vier luxe iglo’s zijn van alle gemakken voorzien en door het glazen dak geniet u van het noorderlicht vanuit uw comfortabele bed.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Zweeds Lapland – Tromsø – Tamok Valley – Fins Lapland

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Nu er door de overheid nog steeds ontraden wordt om op korte termijn naar Afrika te reizen hebben we besloten om ons specialisme in te zetten op bestemmingen buiten Afrika, waar eerder een positief reisadvies wordt verwacht. We hebben onszelf de vraag gesteld of we ook safari reizen buiten Afrika kunnen organiseren. Het antwoord is Ja! Net als in Afrika zijn er ook binnen Europa prachtige natuurgebieden waarin u op zoek kunt gaan naar het Europese wildlife. Hoe leuk is het om op “de Afrika manier” te reizen binnen Europa en wie kan dat nu beter organiseren dan Matoke Tours?

“Huskysafari, sneeuwscootersafari en genieten van een hottub midden in de sneeuw. Reizen in Lapland staat garant voor onvergetelijke avonturen in winterwonderland!”

van Rob Minken, uit liefde voor reizen!

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Safari en Natuur

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!