9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Walvissen en dolfijnen spotten Azoren

Walvissen en dolfijnen spotten Azoren

 9-DAAGSE Privéreis

VANAF € 1.980,- PER PERSOON

Tijdens deze bijzondere reis bezoekt u twee eilanden van de Azoren. U vliegt op het eiland Faial. Hier maakt u mooie wandelingen en gaat u op walvis- en dolfijnsafari vanuit de haven van Horta. Er leven vele soorten walvissen rondom de Azoren. Een gids rijdt u langs alle hoogtepunten van het eiland Faial. U vervolgd uw reis met de ferry naar het volgende eiland Pico, daar aangekomen haalt u direct uw huurauto op, de beste manier op dit op één na grootste eiland van het Archipel te ontdekken. De volgende dag staat direct het volgende hoogtepunt op het programma, zwemmen met dolfijnen! Een stevige wandeling over het ezelpad Caminho dos Burros langs de lavastromen van de historische uitbarsting van 1562-1564 en een wijntour door historische wijngaarden van Criação Velha maken deze bijzondere reis compleet!

Zelf rijden op Pico
Tijdens deze reis maakt u gebruik van een huurauto op het eiland Pico, bij aankomst op het eiland krijgt u de huurauto en u levert deze af op de luchthaven aan het eind van uw verblijf. U rijdt en stopt waar en wanneer u wilt!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Faial – Pico

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Nu er door de overheid nog steeds ontraden wordt om op korte termijn naar Afrika te reizen hebben we besloten om ons specialisme in te zetten op bestemmingen buiten Afrika, waar eerder een positief reisadvies wordt verwacht. We hebben onszelf de vraag gesteld of we ook safari reizen buiten Afrika kunnen organiseren. Het antwoord is Ja! Net als in Afrika zijn er ook in Europa prachtige natuurgebieden waarin u op zoek kunt gaan naar wildlife. Hoe leuk is het om op “de Afrika manier” te reizen in andere regio’s en wie kan dat nu beter organiseren dan Matoke Tours?

“De Azoren is misschien wel het beste te vergelijken met Madagascar, van ons Afrika aanbod. Een ruige eilanden groep waar sportieve wandelingen gemaakt worden door de ongerepte natuur. En met de walvissen en zwemmen met dolfijnen!”

van Jan Daudey, uit liefde voor reizen!

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Safari en Natuur

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!

Klik om cookies te accepteren en deze inhoud te tonen