9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Out of Africa

Out of Africa

Out of Africa

Reizen buiten Afrika

Als ware Afrika specialist biedt Matoke Tours al jaren reizen aan naar de mooiste bestemmingen in “ons” continent. Naast onze verregaande kennis over Afrika zit ons specialisme hem ook in de focus op natuur, de persoonlijke benadering, duurzaamheid, aandacht voor detail en exclusiviteit.

Nu er door de overheid nog steeds ontraden wordt om op korte termijn naar Afrika te reizen hebben we besloten om ons specialisme in te zetten op bestemmingen buiten Afrika, waar eerder een positief reisadvies wordt verwacht. Wij noemen dat onze “OUT OF AFRICA REIZEN”. Zo kunt u alsnog bij Matoke Tours terecht voor prachtige en bijzondere reizen, zoals u van ons gewend bent. We hebben reizen ontwikkeld naar bestemmingen die bij ons passen en waarbij onze visie op reizen goed tot haar recht komt.  Zo gaat het vooral om echte natuurreizen op de mooiste bestemmingen met oog voor natuur, safari achtige activiteiten, exclusieve accommodatie en een zeer gevarieerd programma. We bieden – net als in Afrika – ook strandvakanties/ strandverlengingen aan op de mooiste bestemmingen.  Duurzaamheid staat natuurlijk hoog in het vaandel.

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze "Out of Africa" reizen

“Out Of Africa” Reizen

Europa reizen in Safari stijl

Nu reizen buiten Europa wordt ontraden door de overheid hebben we onszelf de vraag gesteld of we ook safari reizen buiten Afrika kunnen organiseren. Het antwoord is Ja! Net als in Afrika zijn er ook binnen Europa prachtige natuurgebieden waarin u opzoek kunt gaan naar het Europese wildlife. Hoe leuk is het om op “de Afrika manier” te reizen binnen Europa en wie kan dat nu beter organiseren dan Matoke Tours?

Bij safarireizen in Europa moet u denken aan echte natuurreizen met oog voor de leukste en meest exclusieve accommodatie, waarbij wildlife en natuur centraal staat. Hierbij kunt u denken aan walvissafari’s op de Azoren of IJsland of beren- en wolvensafari’s in de Italiaanse Apennijnen of de Portugese Greater Côa Valley. Natuurlijk mag een Bizonsafari in de Roemeense Karpaten of een ijsbeersafari op Spitsbergen ook niet ontbreken.

We kiezen – net als bij onze Afrika reizen – ook in Europa voor comfortabele en kleinschalige lodges en tented camps midden in de natuur. Zo overnacht u in Fins Lapland in een iglo met glazen dak, zodat u het Noorderlicht goed kunt zien. In Portugal overnacht u in een heus tenten Camp in de Afrikaanse stijl met uitzicht over de Greater Côa Valley en in de Italiaanse Apennijnen verblijft u in een prachtige natuurlodge.

We hebben heel bewust gekozen voor reizen die wij in een Matoke Tours jasje kunnen gieten, zodat u ook buiten Afrika op een Matoke Tours manier kunt reizen op een duurzame manier.

Ook hebben we – net als in Afrika – prachtige strandvakanties opgenomen in ons aanbod naar de Franse overzeese gebieden zoals Martinique, Guadeloupe, Réunion en Mayotte. Op de Portugese Azoren kunt u avontuur, walvis safari’s en strandvakantie met elkaar combineren. Gaat u met ons op mee op safari door Europa?

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Safari en Natuur

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!