9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Oeganda groepsreis 2020

Oeganda groepsreis 2020

 19-DAAGSE Groepsreis

vanaf € 3.575,- PER PERSOON

Een reis met een uitgebalanceerde mix van zowel de klassieke hoogtepunten als de minder betreden paden.

Zo bezoeken we tijdens deze reis Kidepo Valley, één van Afrika's mooiste safari geheimen in het afgelegen noordoosten van Oeganda. Op weg naar Kidepo Valley brengen we een bezoek aan de authentieke en kleurrijke Karamojong stam, alleen bij Matoke Tours standaard onderdeel in de groepsreis. Ook dit jaar biedt Matoke Tours wederom een uniek programma naar het veelzijdige Oeganda. We reizen in kleine groepjes (5-12 personen) en overnachten in de betere middenklasse accommodaties op de mooiste locaties. Voor deze groepsreis is maandelijks een vertrek ingepland.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Jinja – Karamoja regio – Kidepo Valley – Murchison Falls – Kibale Forest – Queen Elizabeth – Bwindi regenwoud – Lake Mutanda – Lake Mburo

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ”Travel is the only thing you buy that makes you richer’ !”

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Intensiviteit van deze reis

Oeganda ligt op de evenaar, maar vanwege de hoogte wordt te temperatuur getemperd tot een heerlijk klimaat, met temperaturen van tussen de 23 en 28 graden. Heerlijk dus! Alleen in Noord Uganda (eerste week van de reis) kan het een stukje warmer zijn met temperaturen tussen de 29 en 35 graden. Houdt daar rekening mee. ‘s Avonds koelt het behoorlijk af. De reis zelf is niet heel zwaar en iedereen met een normale conditie kan deelnemen aan deze reis. We hebben er bewust voor gekozen om de activiteiten die wat meer fysieke inspanning vergen optioneel te maken. Vooral de gorillatracking kan zwaar en intensief zijn. De tracking kan 2 uur duren, maar soms ook 7 uur. Het is maar net waar de gorilla’s zich bevinden. Als u twijfelt over uw fitheid raden we u aan om vooraf contact met ons op te nemen.

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!