9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Namibië en Botswana; complete privéreis

Namibië en Botswana; complete privéreis

 19-DAAGSE Privéreis

VANAF € 4.440,- PER PERSOON

Beleef het beste van Namibië en Botswana tijdens deze uitgebreide combinatiereis! De reis start in Namibië waar u per self-drive de uitgestrekte landschappen gaat ontdekken. U bezoekt de oudste woestijn van de planeet; de Namibiëwoestjin. Ga op zoek naar de met uitsterven bedreigde neushoorn in het afgelegen Damaraland. Ook ontbreken safari’s rondom de zoutpan van Etosha niet. Vervolgens laat u de huurauto achter en vliegt u naar de Victoria Watervallen. Stap in de voetsporen van Dr. Livingstone bij de grootste watervallen van Afrika. De safari’s komen tot een hoogtepunt in het wildrijke Botswana! U bezoekt Chobe, bekend om haar honderdduizenden olifanten. Tot slot vliegt u naar de adembenemende Okavango Delta waar u per mokoro- en wandelsafari de reis in stijl afsluit.

Namibiëwoestijn en Damaraland

De reis start in het grootste park ter wereld; de Namibiëwoestijn. U bezoekt de fotogenieke Sossusvlei én Deadvlei. Trotseer deze warmoranje zandduinen terwijl oryxen en struisvogels u passeren. Daarna rijdt u door naar het ruige en onontdekte Damaraland. Onder begeleiding van de rangers van Palmwag Lodge gaat u op zoek naar de met uitsterven bedreigde woestijnneushoorn.

Safari pionier in Etosha en beleef Erongo gebergte

Op steenworpafstand van Etosha overnachten zodat u als aspirant-ranger zelf op zoek kunt gaan naar het wild in het beste safaripark van Namibië. Daarnaast staan er ook begeleide jeepsafari’s gepland. De reis wordt in Namibië bij de semi-luxe Onduruquea Lodge afgesloten, omgeven door het adembenemende Erongo gebergte. Hier beleeft u de meest kenmerkende landschappen van het land.

Luxe overnachten Chobe en natuurparadijs “Okavango Delta“

De Chobe rivier is één van de drukstbezochte plekken van Botswana. Des te bijzonder is het om tijdens deze rondreis de Chobe rivier maagdelijk en puur te beleven. Dat doet u door bij de kleinschalige en luxe Bakwena lodge te overnachten, ver weg van de hordes toeristen. De safari’s komen tot een hoogtepunt in de wereldberoemde Okavango Delta. U beleeft hier de meest pure safari’s per mokoro-, en wandelsafari.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Namibiëwoestijn – Swakopmund – Damaraland – Etosha – Erongo regio – Victoria Watervallen – Chobe – Okavango Delta

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis is overal één middenklasse tot semi-luxe accommodatie beschreven. Matoke Tours heeft bewust voor dit prettige segment gekozen. U staat een comfortabele reis te wachten waarbij u op fijne plekjes in de natuur overnacht met bijzondere activiteiten inclusief, zonder er de hoofdprijs voor te betalen. Er zijn ook plekken waar meer accommodaties beschikbaar zijn, op diverse niveaus. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Nooit opgegroeid met verre reizen was ik juist extra verwonderd toen ik zelf het reizen ‘ontdekte’! Andere plekken zijn bijzonder maar niets topt aan de warmte, uitbundige mensen, beesten en het natuurschoon van het Afrikaanse continent. Eenmaal verleid, wil ik niets anders meer!”

van Nicole van Etten, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!