9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Namibië en Botswana luxe reis: van woestijn tot delta

Namibië en Botswana luxe reis: van woestijn tot delta

 19-DAAGSE Privéreis

VANAF € 6.620,- PER PERSOON

Beleef het beste van Namibië en Botswana tijdens deze semi-luxe combinatiereis! De reis start in Namibië waar u per self-drive de uitgestrekte landschappen gaat ontdekken. U bezoekt de oudste woestijn van de planeet; de Namibiëwoestjin. Verbaas u over de waanzinnige landschappen bij Spitzkoppe en ga op safari in het privéreservaat nabij Etosha! Vervolgens laat u de huurauto achter en vliegt u naar de Victoria Watervallen. De safari’s komen tot hun hoogtepunt in het wildrijke Botswana! U bezoekt Chobe, bekend om haar honderdduizenden olifanten. Tot slot vliegt u naar de adembenemende Okavango Delta waar u per mokoro-, jeep- en wandelsafari de reis in stijl afsluit bij de luxe lodge.

Veelal inclusief overnachten op top locaties
Zeer comfortabel overnachten bij de geselecteerde accommodaties, terwijl vrijwel alles in de prijs is opgenomen. Alle safariactiviteiten, parkentreegelden, vervoer en vrijwel alle maaltijden en drankjes zitten inclusief. Optimaal genieten van de kleinschalige accommodaties zoals Spitzkoppe Lodge, Ongava Tented Camp en Xugana Island Camp, gelegen op de mooiste plekjes in de natuur! Namibiëwoestijn en Spitzkoppe De reis start in het grootste park ter wereld; de Namibiëwoestijn. U bezoekt de fotogenieke Sossusvlei én Deadvlei. Trotseer deze warmoranje zandduinen voor de meest bijzondere beleving. Daarna rijdt u door Spitzkoppe, in zuidelijk Damaraland. Beleef deze schitterende luxe lodge met haar weids scala aan wandelmogelijkheden. En ’s nachts geniet u van een fonkelende Melkweg die u vanuit uw luxe tent met het blote oog kunt zien.

Etosha en Okonjima
U overnacht in het luxe privéreservaat Ongava welke grenst aan Etosha. Zo beleeft u dit park op haar puurst met hoge concentraties neushoorns, olifanten en leeuwen. De begeleidde safari’s vinden plaats in het reservaat én Etosha. De reis wordt in Namibië bij Okonjima afgesloten, het meest succesvolle reallocatieproject ter wereld van katachtige. U ontdekt met eigen ogen wat Okonjima zo bijzonder maakt en hoe 90% van de opgevangen luipaarden en cheeta’s weer worden uitgezet in het wild.

Chobe rivier en Okavango Delta
De Chobe rivier is één van de drukstbezochte plekken van Botswana. Des te bijzonder is het om tijdens deze rondreis de Chobe rivier maagdelijk en puur te beleven. Dat doet u door bij de kleinschalige luxe lodge te overnachten, ver weg van de hordes toeristen. De safari’s komen tot een hoogtepunt in de wereldberoemde Okavango Delta. U overnacht op een eiland in het privéreservaat. U beleeft hier de meest gevarieerde safari’s per mokoro-, wandel-, nacht- en jeepsafari.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Namibiëwoestijn – Swakopmund – Spitzkoppe – Privéreservaat Etosha – Okonjima – Victoria Watervallen – Chobe – Okavango Delta 

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis is overal één (semi-)luxe accommodatie beschreven. Matoke Tours heeft bewust voor dit luxere segment gekozen. U staat gegarandeerd een zeer comfortabele reis te wachten waarbij u op de mooiste plekjes in de natuur overnacht met bijzondere activiteiten als gevolg! Er zijn ook plekken waar meer accommodaties beschikbaar zijn, op diverse niveaus. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Nooit opgegroeid met verre reizen was ik juist extra verwonderd toen ik zelf het reizen ‘ontdekte’! Andere plekken zijn bijzonder maar niets topt aan de warmte, uitbundige mensen, beesten en het natuurschoon van het Afrikaanse continent. Eenmaal verleid, wil ik niets anders meer!”

van Nicole van Etten, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!