9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Kleinschalige groepsreis: uitgebreid Namibië

Kleinschalige groepsreis: uitgebreid Namibië

 17-DAAGSE Groepsreis

VANAF € 3.049,- PER PERSOON

Ga mee op reis naar het land van de immense oranje zandduinen, verborgen spooksteden en bijzondere woestijndieren. Tijdens deze gevarieerde groepsreis bezoekt u de bekendere hoogtepunten evenals de onbekende parels van het land. Een comfortabele groepsreis waarbij u Namibië op haar puurst beleeft!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Kalahari – Fish River Canyon – Lüderitz – Kolmanskop – Sossusvlei – Namibiëwoestijn – Swakopmund – Damaraland – Etosha – Okonjima regio – Windhoek

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Toen ik een aantal jaren geleden kennis maakte met het continent wist ik het.. dit voelt als thuiskomen. Afrika heeft echt mijn hart gestolen. De combinatie van natuur en cultuur, de enorme diversiteit aan landschappen, maar zeker ook de ontzettend vriendelijke bevolking, maakt dat het altijd een feest wordt om de bestemmingen te ontdekken. Dit in combinatie met de enorme adrenaline die je krijgt van het spotten van  het geweldige wild, maakt dat Afrika voor mij het continent is, wat alles biedt wat een reiziger mag wensen. Afrika heeft echt mijn hart gestolen en dat heerlijke gevoel, breng ik graag op u over.”

van Suzanne Grootenboers, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!