9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Malawi & Zambia off the beaten track

Malawi & Zambia off the beaten track

 20-DAAGSE Privéreis

VANAF € 6.550,- PER PERSOON

Een wervelende rondreis door Malawi en Zambia waarbij u zowel bekendere hoogtepunten als de onontdekte parels van de regio bezoekt. Onder begeleiding van een ervaren Malawiaanse chauffeur/gids beleeft u deze pure safariparken en natuurlijke wildernissen in een comfortabel reistempo.

Succesvolle wild conservering
Tijdens deze rondreis beleeft u dé authentieke wildparken van de regio. Denk hierbij aan Majete– en Nkhotakota Wildlife Reservaat. Deze wildparken kenden vorige eeuw een gigantische terugloop van wildaantallen maar gaan nu de boeken in als de meest succesvolle conserveringsverhalen! Tijdens de rondreis gaat u met eigen ogen beleven en bekijken hoe dit tot stand is gekomen!

Bekendere wildparken
Ook worden gerenommeerde wildparken bezocht. South Luangwa, in Zambia, behoort tot het meest wildrijke park van zuidelijk Afrika met o.a. hoge aantallen luipaarden, wilde honden, leeuwen. In Malawi ontdekt u het sprookjesachtig mooie Liwonde, bekend om de boot- en jeepsafari's. Deze wildparken leven hun imago na en geven de beste bush- en safaribeleving.

Tropisch Lake Malawi
Een rondreis door 'het warme hart van Afrika' is niet compleet zonder een bezoek aan het tropische Lake Malawi. Geniet hier ongedwongen van goudgele stranden, boottochten tijdens de zonsondergang en snorkel- en kanoactiviteiten.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Majete – Zomba Plateau – Liwonde – Lake Malawi – Nkhotakota – Ntchisi Forest – South Luangwa – Lilongwe

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op twee verschillende niveaus. Per dag zijn de twee verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Nooit opgegroeid met verre reizen was ik juist extra verwonderd toen ik zelf het reizen ‘ontdekte’! Andere plekken zijn bijzonder maar niets topt aan de warmte, uitbundige mensen, beesten en het natuurschoon van het Afrikaanse continent. Eenmaal verleid, wil ik niets anders meer!”

van Nicole van Etten, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!