9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Malawi & Zambia luxe

Malawi & Zambia luxe

 16-DAAGSE Privéreis

VANAF € 6.570,- PER PERSOON

Tijdens deze luxe safari reis door Malawi en Zambia combineert u de mooiste hoogtepunten van beide landen met elkaar. U overnacht daarbij in accommodaties in het luxe segment. Deze accommodaties zijn door ons geselecteerd op basis van ligging, ambiance, uitzicht en cuisine.

Ongerepte wildernissen
U start de reis met een bezoek aan de ongerepte wildernis van Majete Wildlife Reservaat. Dit park ligt buiten de gebaande paden terwijl het de Big 5 in huis heeft. Vervolgens reist u naar het mooiste wildpark van Malawi; Liwonde NP. Dit park staat bekend om de boot- en jeepsafari's. De sprookjesachtige ligging van de lodge met zicht over de palm- en baobabrijke oever maken de beleving compleet.

Robinson Crusoe, luipaarden en wilde honden
Daarna gaat u heerlijk tropisch nagenieten op het eco-vriendelijke Mumbo Island. Vanaf dit eiland duikt u in het kristelheldere water voor snorkel- en kanotochten terwijl de visarenden voorbij zoeven. U waant zich hier als Robinson Crusoe in de tropen. Vervolgens steekt u de grens naar Zambia over voor een bezoek aan het meest indrukwekkende park van heel Afrika South Luangwa NP. Dit park herbergt o.a. de hoogste concentraties wilde honden en luipaarden.

Het zevende wereldwonder
Tot slot sluit u de reis af bij het zevende wereldwonder, de Victoria Watervallen. Treedt in de voetstappen van Dr. Livingstone terwijl u de reis op deze spectaculaire plek afsluit!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Majete – Liwonde – Lake Malawi – Lilongwe – South Luangwa – Victoria Watervallen 

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis is overal één accommodatie beschreven. Op sommige plekken is dit de enige mogelijkheid of de door ons aanbevolen accommodatie in deze omgeving. Er zijn ook plekken waar wel meer accommodaties beschikbaar zijn, op diverse niveaus. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Nooit opgegroeid met verre reizen was ik juist extra verwonderd toen ik zelf het reizen ‘ontdekte’! Andere plekken zijn bijzonder maar niets topt aan de warmte, uitbundige mensen, beesten en het natuurschoon van het Afrikaanse continent. Eenmaal verleid, wil ik niets anders meer!”

van Nicole van Etten, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!