9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Madagascar westen, walvissen en piraten

Madagascar westen, walvissen en piraten

20-DAAGSE Privéreis

VANAF € 3.095,- PER PERSOON

Deze familiereis neemt u mee naar het ruige westen en het tropische oosten van Madagascar.

Het ruige westen
Ruig vanwege de avontuurlijke Afrikaanse wegen, de metershoge Baobabs en ruig vanwege de wilde rotsformaties van het Tsingy de Bemaraha Nationaal park.
Nadat de kinderen in Morondava nog een duik in het zwembad of de zee hebben genomen rijdt u de volgende dag in ongeveer 9 uur naar Bekopaka, op weg naar de Tsingy’s. Tijdens deze zeer indrukwekkende tocht steekt u rivieren over met kleine pontjes en maakt u kennis met de lokale bevolking! Het verkennen van de Tsingy’s is niet voor angsthazen en gaat samen met het nodige klim en klauterwerk. De kinderen zullen er iets sneller in zijn dan de ouders, maar samen beleeft u hier een onvergetelijke tocht. Hangbruggen en hoog gelegen uitkijkpunten maken dit met recht een park dat geschikt is voor de echte avonturier!

Het groene en tropische oosten
Vervolgens reist naar het regenwoud Andasibe Nationaal Park waar u als een echte ranger op het geluid af gaat van de Indri Indri. U staat er oog in oog met deze grootste lemuursoort van Madagascar. Met een kleine boot vaart u daarna over kanaal van Pangalanes om vervolgens over te steken naar het pirateneiland Ile Sainte Marie. Hier is als enige plaats op de wereld nog een heus piratenkerkhof! Hoe spannend is dat! Het laatste en misschien wel meest indrukwekkende van deze reis zijn de reuzen van de oceaan. De Bultrugwalvissen! Met de boot gaat u samen met het onderzoeksteam naar deze gigantische zoogdieren op zoek. Wat een machtige beesten en wat is de natuur toch mooi.

Deze reis is opgezet met veel activiteiten voor het hele gezin, zodat u samen een onvergetelijke, actieve en avontuurlijk beleving tegemoet gaat. U overnacht op de mooiste locaties in accommodaties met veelal een zwembad, die geselecteerd zijn op hun kindvriendelijkheid.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Baobab Avenue – Tsingy de Bemaraha – Kirindy Forest – Fietsen in Antsirabe – Andasibe NP – Canal de Pangalanes – Walvissen en St Marie

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“De warmte, de drukte en de hectiek aan de ene kant, de rust en mooie en bizarre landschappen aan de andere kant zijn de dingen die Afrika voor mij bijzonder maken! Dan heb ik het nog niet over de geweldige inwoners. Een compleet andere wereld en toch voel ik me er altijd thuis.”

van Tom Nouwens, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!