9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Madagascar westen, walvissen en piraten

Madagascar westen, walvissen en piraten

20-DAAGSE Privéreis

VANAF € 3.095,- PER PERSOON

Deze avontuurlijk familiereis neemt u mee naar het ruige westen en het tropische oosten van Madagascar.

Tijdens deze reis bezoekt u de Baobab Avenue en het indrukwekkende Tsingy de Bemaraha NP. Vervolgens reist naar het regenwoud Andasibe en vaart via het kanaal van Pangalanes naar het pirateneiland St Marie! Deze reis is opgezet met veel activiteiten voorhet hele gezin, zodat u samen een onvergetelijke, actieve en avontuurlijk beleving tegemoet gaat. U overnacht op de mooiste locaties in accommodaties met veelal een zwembad, die geselecteerd zijn op hun kindvriendelijkheid.

Baobab Avenue – Tsingy de Bemaraha – Kirindy Forest – Fietsen in Antsirabe – Andasibe NP – Canal de Pangalanes – Walvissen en St Marie

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“De warmte, de drukte en de hectiek aan de ene kant, de rust en mooie en bizarre landschappen aan de andere kant zijn de dingen die Afrika voor mij bijzonder maken! Dan heb ik het nog niet over de geweldige inwoners. Een compleet andere wereld en toch voel ik me er altijd thuis.”

van Tom Nouwens, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!