9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Madagascar Fly & drive Route 66

Madagascar Fly & drive Route 66

 17-DAAGSE Privéreis

VANAF € 2.160,- PER PERSOON

Wilt u de vrijheid ervaren van het zelf rijden, maar toch alles geregeld hebben door specialisten? Wilt u zelf uw stops kunnen bepalen maar op het einde van de dag wel in een fijne accommodatie slapen? Dan is een self-drive over de ‘Route 66’ van Madagascar de ‘Route National 7 (RN7)’ een fantastische reis voor u.

Wij hebben de mooiste, leukste en fijnste accommodaties voor u geselecteerd én bezocht en een route uitgestippeld waarbij u heel goed zelfstandig kunt rondreizen. In elk nationaal park wordt u in contact gebracht met een lokale gids die u de beste informatie kan geven en samen met u de mooiste routes bewandeld en ook nog de mooie en unieke dieren kan spotten voor u.

Via de hoofdweg die vanaf de hoofdstad richting het zuiden loopt, maakt u kennis met de vele verschillende facetten die Madagascar rijk is. Zo heeft u ieder uur een ander uitzicht, elke twee uur een ander landschap en ziet u onderweg veel van de lokale cultuur. De vele leuke dorpjes zullen u vaak doen besluiten te stoppen om vervolgens met handen en voeten een praatje te maken met de vriendelijke en lachende bevolking. Ze zijn ontzettend nieuwsgierig naar ‘Vazaha’ wat zoiets betekend als ‘de blanke’ en zullen hun best doen om wat woorden met u te wisselen.

U reist via de regenwouden van Ranomafana Nationaal park naar de rotsachtige omgevingen van Isalo Nationaal park. Onderweg passeert u een hoge bergketen en de vruchtbare akkers rondom Ambalavao. U overnacht altijd midden in de natuur en altijd kleinschalig, zoals u van Matoke Tours gewend bent. Uw reis langs de hoofdweg van Madagascar (RN7) zal eindigen aan de kust, waar u geniet van de tropische zeevruchten, onder het genot van een echt Malagassy biertje of een lekkere cocktail. U ziet er de vissersdorpen, het lokale leven, ruikt de geur van het kampvuurtje en de zilte zeelucht. Hier komt u tot rust en beleeft u alle avonturen van de afgelopen dagen opnieuw en dat is zeker geen straf!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Andasibe Nationaal Park– Ranomafana Nationaal Park– Ambalavao – Isalo Nationaal Park– Tulear en Ifaty

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Afrika is voor mij het continent waar gastvrijheid tot kunst is verheven en avonturen voor het oprapen liggen. Na een lange reis dwars door Afrika heb ik het continent in mijn hart gesloten om haar natuurlijke schoonheid en haar bewoners.”

van Jan Daudey, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!