9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Oeganda & Kenia gorilla’s en big 5

Oeganda & Kenia gorilla’s en big 5

 15-DAAGSE Groepsreis

VANAF € 3.095,- PER PERSOON

Oost-Afrika is het meest diverse gebied in Afrika. Door de ligging op de evenaar en de verschillende hoogtes vind je hier vulkanen, tropische bergregenwouden, uitgestrekte savannes, besneeuwde bergtoppen, schilderachtige kratermeren en tropische stranden.
 
Matoke Tours combineert de elementen in deze bijzondere groepsreis door Rwanda, Oeganda en Kenia. U kunt ervoor kiezen om deze intense reis af te sluiten op de hagelwitte stranden aan de Keniaanse kust of een tropisch eiland aan de Swahilikust, zoals de stranden van Zanzibar, Pemba of Mafia. Ga mee en kom oog in oog met de Big 7 van Oost – Afrika!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Lake Mutanda – Bwindi Impenetrable Forest – Queen Elizabeth – Kibale Forest – Jinja – Masai Mara

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ”Travel is the only thing you buy that makes you richer’ !

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Intensiviteit van deze reis

Oeganda en Kenia liggen op de evenaar, maar vanwege de hoogte wordt de temperatuur getemperd tot een heerlijk klimaat, met temperaturen van tussen de 23 en 28 graden. Heerlijk dus! ’s Avonds koelt het behoorlijk af. De reis zelf is niet heel zwaar en iedereen meteen normale conditie kan deelnemen aan deze reis. We hebben er bewust voor gekozen om de activiteiten die wat meer fysieke inspanning vergen optioneel te maken. Vooral de gorillatrekking kan zwaar en intensief zijn. De trekking kan 2 uur duren, maar soms ook 7 uur. Het is maar net waar de gorilla’s zich bevinden. Als u twijfelt over uw fitheid raden we u aan om vooraf contact met ons op te nemen.

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!