9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Rondreis Kenia, Tanzania & Zanzibar

Rondreis Kenia, Tanzania & Zanzibar

 16-DAAGSE  Privéreis

VANAF € 5.400,- PER PERSOON

Het Masai Mara natuurreservaat in Kenia behoort tot de meest bekende en wildrijke nationale parken van het Afrikaanse continent. De Masai Mara staat garant voor uitzonderlijk veel ontmoetingen met het Afrikaanse dierenrijk en zal u tevens versteld doen staan van adembenemende vergezichten. Noord-Tanzania is het meest wildrijke safarigebied van Afrika. De wilddichtheid in de nationale parken is door de vele hoefdieren onovertroffen. Door deze ultieme omstandigheden zijn ook de katachtigen in grote getallen vertegenwoordigd. In deze safarireis worden beide gebieden gecombineerd en zult u oren en ogen te kort komen!

Bijzondere wandelingen
Naast jeepsafari’s in de wereldberoemde nationale parken kunt u tijdens deze reis ook bijzondere wandelingen maken, zoals bij de Ngorongoro krater. U wandelt onder begeleiding van een professionele gids door het eeuwenoude oerwoud op de hellingen van de Ngorongoro krater en geniet van het schitterende uitzicht op de hooglanden en in de verte de Serengeti. Ook kunt u een spannende wandelsafari in het Tarangire Nationaal Park ondernemen.

De meest sfeervolle accommodaties
De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd op ligging, kleinschaligheid en sfeer. Zo kunt u overnachten in het Ngorongoro Tortilis Camp in een romantisch oerwoud gelegen. Op slechts 10 minuten rijden van de Ngorongoro krater, zorgt de ligging er voor dat u al vroeg kunt beginnen aan de safari in de krater.

Het beste vervoer 
U reist in Tanzania in de nieuwste 4WD Toyota Landcruiser die volledig is uitgerust voor een safari van hoge kwaliteit. Al onze voertuigen beschikken over een WIFI verbinding, zodat u direct aan de slag kunt met uw foto’s, het thuisfront op de hoogte kunt houden of nog net iets meer informatie over de dieren en nationale parken op kunt zoeken.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Masai Mara – Tarangire – Serengeti – Ngorongoro krater – Zanzibar 

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ”Travel is the only thing you buy that makes you richer’ !”

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!