9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Kenia compleet

Kenia compleet

 14-DAAGSE Privéreis

VANAF € 3.950,- PER PERSOON

Tijdens deze privéreis beleeft u naast alle hoogtepunten van Kenia ook het minder bezochte Samburu Nationaal Reservaat en het Laikipia Plateau.

Van uitgestrekte savannes aan de voet van de Kilimanjaro tot vogelrijke meren en unieke diersoorten ten noorden van Mount Kenya, in deze rondreis ontdekt u het allemaal! Tijdens intense safari’s gaat u zeer veel wilde dieren treffen en maakt u een goede kans op het zien van de complete ‘Big Five’. U kunt ervoor kiezen om deze intense safari af te sluiten op de hagelwitte stranden aan de Keniaanse kust of een tropisch eiland aan de Swahilikust, zoals de stranden van ZanzibarPemba of Mafia. Ook is het mogelijk om de reis af te sluiten op de ongerepte eilandengroep de Comoren

Hoogtepunten tijdens deze reis: Amboseli – Mount Kenya – Ol Pejeta – Samburu – Lake Nakuru – Masai Mara

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ”Travel is the only thing you buy that makes you richer’ !”

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!