9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Jubileumreis Kenia & Comoren 2022

Jubileumreis Kenia & Comoren 2022

 16-DAAGSE Groepsreis

VANAF € 3.540,- PER PERSOON

Voor de avonturiers en natuurliefhebbers hebben we een prachtige jubileumreis samengesteld. De hoogtepunten van Kenia gecombineerd met de Comoren, een onontdekt paradijs, waar we u graag kennis mee laten maken! Een zeer bijzondere combinatie groepsreis, waarbij u wandelt tussen olifanten en snorkelt tussen walvissen!

Hoogtepunten van Kenia
Tijdens deze reis bezoeken we Lake Naivasha met de nijlpaarden. Ook safari's in Amboseli NP aan de voet van de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, ontbreken niet aan deze reis. We sluiten in Kenia af in het prachtige Masai Mara, waar ons een waar safari spektakel staat te wachten! We nemen in Kenia afscheid van de reisleider en de groep reist zelf verder.

Reuzenmanta’s, walvissen en dolfijnen
De Comoren is een afgelegen paradijs voor natuurliefhebbers. De eilanden hebben een vulkanische oorsprong en enkele zijn omringd door koraalriffen. Dit resulteert in een bijzonder rijke flora en fauna, zowel op het land als in het water. Deze jubileumreis vindt plaats in oktober, dat is voor de Comoren de beste reistijd. De baai bij de lodge zit dan vol met bultrug walvissen. Leuk om mee te gaan snorkelen! Of zoek reuzen manta’s, dolfijnen en grote schildpadden. Even niet in de oceaan? De gehele zuidkant van het eiland Moheli is een natuurreservaat met prachtig regenwoud en vele rivieren, grotten en watervallen. Wandelen, mountainbiken en zwemmen onder idyllische watervallen behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Amboseli – Lake Naivasha – Masai Mara – Comoren (Moheli en Grande Comoren)

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ”Travel is the only thing you buy that makes you richer’ !”

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!