9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Ethiopië historische route

Ethiopië historische route

 11-DAAGSE Privéreis

VANAF € 3.395,- PER PERSOON

Beleef de mooiste culturele en religieuze hoogtepunten van de bekende historische route tijdens deze 11-daagse reis.

Deze reis is perfect voor mensen die de meest bijzondere historische plekken willen zien, geïnteresseerd zijn in geschiedenis en toch ook van de natuur willen genieten. Dit alles kan in het noorden van Ethiopië. De accommodaties zijn uitgezocht op de perfecte locatie en de daarbij behorende overweldigende uitzichten. 

Hoogtepunten tijdens deze reis: Addis Abeba – Bahir Dar – Lake Tana – Gondar – Simien Mountains Nationaal Park – Axum  – Lalibela

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“De warmte, de drukte en de hectiek aan de ene kant, de rust en mooie en bizarre landschappen aan de andere kant zijn de dingen die Afrika voor mij bijzonder maken! Dan heb ik het nog niet over de geweldige inwoners. Een compleet andere wereld en toch voel ik me er altijd thuis.”

van Tom Nauwens, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Intensiviteit van deze reis

Over het algemeen is reizen in Ethiopië fysiek niet heel zwaar. Zeker de noordelijke historische route is niet zwaar, reisafstanden zijn relatief kort en de wandelingen niet al te zwaar. Gaat u echter op pad naar andere delen van Ethiopië, kijken onze specialisten samen met u naar de mogelijkheden en zwaarte van de route en de wandelingen.

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!