9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Ethiopië cultuur, historie en stammen

Ethiopië cultuur, historie en stammen

 19-DAAGSE Groepsreis

VANAF € 2.175,- PER PERSOON

Deze reis laat u de diversiteit van het land zien, voelen, beleven, ruiken en proeven.

Deze reis is er één met grote contrasten, beginnend in het gelovige noorden waar het leven in het teken staat van de Orthodoxe kerk. Hier vindt u mooie meren, watervallen en hoge bergen en eindigend in de Omo Vallei in het groene, warme zuiden bij de inheemse stammen! U gaat op zoek naar de bewoners van deze afgelegen gebieden en maakt kennis met de bijzondere gewoonten en gebruiken van deze primitief levende stammen, ver van de westerse wereld. 

Hoogtepunten tijdens deze reis: Addis Abeba – Simien Mountains – Gondar – Lalibela – Omo vallei – Konso – Arba Minch

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis is overal één accommodatie beschreven. Op sommige plekken is dit de enige mogelijkheid of de door ons aanbevolen accommodatie in deze omgeving. Er zijn ook plekken waar wel meer accommodaties beschikbaar zijn, op diverse niveaus. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

De warmte, de drukte en de hectiek aan de ene kant, de rust en de mooie en bizarre landschappen aan de andere kant zijn de dingen die Afrika voor mij bijzonder maken! Dan heb ik het nog niet eens over de geweldige inwoners. Een compleet andere wereld en toch voel ik me er altijd thuis.

van Tom Nouwens, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Intensiviteit van deze reis

FLEXIBILITEIT, ZWAARTE EN COMFORT

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!

Klik om cookies te accepteren en deze inhoud te tonen