9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Ethiopie avontuurlijk

Ethiopie avontuurlijk

 19-DAAGSE Privéreis

vanaf € 7.495,- PER PERSOON

Wilt u actief bezig zijn, avonturen beleven en echte unieke plekken zien? Maar ook wat mee krijgen van de historie van het oude en historische Ethiopië? Dan is dit de reis die bij u past!

Dit is een reis vol contrasten; van de kolkende lava bij de Erta Ale vulkaan, naar de hoge en koude bergtoppen in de Simien Mountain. Van overnachten in comfortabele hotels tot kamperen onder de sterrenhemel zonder enige voorzieningen. Deze reis is geschikt voor de echte avonturier die houdt van een uitdaging, avontuur en open staat voor reizen in heftige omstandigheden!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Gondar – Axum – Gheralta Mountains – Danakil Depressie – Lalibela – Addis Abeba

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis is overal één accommodatie beschreven. Op sommige plekken is dit de enige mogelijkheid of de door ons aanbevolen accommodatie in deze omgeving. Er zijn ook plekken waar wel meer accommodaties beschikbaar zijn, op diverse niveaus. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

De warmte, de drukte en de hectiek aan de ene kant, de rust en de mooie en bizarre landschappen aan de andere kant zijn de dingen die Afrika voor mij bijzonder maken! Dan heb ik het nog niet eens over de geweldige inwoners. Een compleet andere wereld en toch voel ik me er altijd thuis.

van Tom Nouwens, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Intensiviteit van deze reis

FLEXIBILITEIT, ZWAARTE EN COMFORT

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!