9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Vervoer

Vervoer

Het vervoer in Ethiopië

Op reis met Matoke Tours betekent comfortabel reizen

Matoke Tours heeft verschillende voertuigen tot hun beschikking, die geschikt zijn voor alle groepssamenstellingen en wegcondities. Deze auto’s zijn goed onderhouden en zijn goed verzekerd. Op reis in Ethiopië met Matoke Tours betekent reizen comfortabele en goede voertuigen, met voldoende plek voor iedereen!

Onze agent ter plaatste heeft een eigen wagenpark en werkt daarnaast samen met betrouwbare partners om altijd te kwaliteit te kunnen waarborgen.

Om het juiste vervoerstype te selecteren, kijken we naar de route, uw budget en de samenstelling van het gezelschap. Hierop baseren we de keuze van het voertuig. Afhankelijk van de route kan het ook zo zijn dat u meerdere voertuigen heeft voor de verschillende trajecten.

Professionele gidsen

Maken uw rondreis door Ethiopië compleet

Een geschikt voertuig betekent nog niet direct een geslaagde reis. We werken samen met lokale gidsen die het land en de door u bezochte plekken goed kennen. Alle gidsen hebben zeer veel ervaring en beschikken naast de reguliere kennis ook allen over specifieke vakkennis!


Specifieke interesses? Heeft u een specifieke interesse, zoals vogels of reptielen, of juist de geschiedenis en cultuur? Geeft u dit dan aan tijdens de boeking en dan zoekt Matoke Tours voor u de juiste gids!

Onze populaire bestemmingen

Toyota 4WD Landcruiser

Onze populaire bestemmingen

Toyota Highroof

Onze populaire bestemmingen

Coaster Bus

Onze populaire bestemmingen

Lokale vluchten

MEER REISINFORMATIE OVER ETHIOPIË:

REISINFORMATIE  |  VERLENGINGEN  |  ACCOMMODATIES  |  VERVOER | BESTE REISTIJD | BROCHURE