9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Botswana Groepsreis

Botswana Groepsreis

 16-DAAGSE Groepsreis

VANAF €4.950,- PER PERSOON

Een primeur voor Matoke Tours én Botswana! Een complete groepsreis naar Botswana waar u de mooiste wildparken van Afrika en de uitgestrekte zoutpannen van Makgadikgadi Pan en Nxai Pan bezoekt.

Chobe, Okavango Delta en Makgadikgadi Pan
De rondreis start in Kasane waar u de befaamde bootsafari over de Chobe rivier neemt. Via een en-route safari vervolgt de groepsreis naar Savuti. Dit het meest wildrijke gebied van Chobe waar met regelmaat een jacht van leeuwen op olifanten wordt waargenomen. De safari komt tot een hoogtepunt in de wereldberoemde Okavango Delta. Totaal verblijft u hier zes nachten op twee unieke locaties; in het Khwai Reservaat en het Moremi Game Reservaat. In Khwai beleeft u de meest gevarieerde safari’s per mokoro-, wandel-, nacht- en jeepsafari. In Moremi onderneemt u spannende jeepsafari’s. Op beide locaties geniet u van de adembenemende landschappen. De prachtige waterpartijen, wildrijke eilanden en bosrijke regio’s zijn uw domein voor een week!

De groepsreis wordt afgesloten bij de fotogenieke zoutpan van Makgadikgadi Pan en Nxai Pan. Vanuit de lodge gaat u op landschapssafari en te voet met de Bosjesmannen op avontuur. Het onaardse en oneindige landschap wordt slechts af en toe doorbroken door een majestueuze baobab boom of rotsachtig eiland. ’s Nachts beleeft u de meest spectaculaire sterrenhemel mogelijk in Botswana!

Zeer comfortabel overnachten in de natuur – alles inclusief!
Tijdens de safari’s in Chobe en de Okavango Delta overnacht u in het sfeervolle en comfortabele mobiele kamp. De essentie van een safari wordt optimaal beleeft tijdens deze ‘mobile camping’. Het team zet op vooraf gereserveerde safarilocaties een compleet kamp op waarbij het u aan niets ontbreekt. Elke avond geniet u van een driegangen diner met koude drankjes!
U overnacht in tenten van 3x3m met daaraan een buitenbadkamer van 2x3m bevestigd. Hierin staan stevige stretcherbedden met prima matrassen, goed linnen, handdoeken etc.
Tot slot worden de drie laatste nachten in de luxe Meno a Kwena lodge nabij Makgadikgadi afgesloten. Ook hier zitten alle activiteiten, maaltijden en drankjes inclusief. Dit is de meest inclusieve rondreis van Matoke Tours waarbij u geen extra kosten ter plekke heeft voor maaltijden en drankjes!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Kasane – Chobe Rivier – Savuti –  Khwai Reservaat – Moremi Game Reservaat – Makgadikgadi – Nxai Pan – Maun

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Nooit opgegroeid met verre reizen was ik juist extra verwonderd toen ik zelf het reizen ‘ontdekte’! Andere plekken zijn bijzonder maar niets topt aan de warmte, uitbundige mensen, beesten en het natuurschoon van het Afrikaanse continent. Eenmaal verleid, wil ik niets anders meer!”

van Nicole van Etten, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!