9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
 
Onze populaire bestemmingen

AFRIKA REIZEN MET MATOKE TOURS

Wij raken reizigers in het hart met de mooiste reizen door Afrika.

Onze populaire bestemmingen

Matoke Tours

Uit liefde voor Afrika!

Matoke Tours raakt reizigers in het hart met de mooiste reizen door het oosten en zuiden van Afrika. Wij zien het ontwikkelen van reizen als een ambacht en met onze ambacht stellen wij u in staat om de mooiste plekken op een persoonlijke, exclusieve en comfortabele manier te beleven. Exclusiviteit zit bij ons niet alleen in de lodges waar u verblijft, maar juist ook in de ervaringen die u beleeft. Van oudsher hebben we voet op Afrikaanse bodem met een eigen kantoor in Afrika en juist daarom zijn wij de ware Afrika specialist.

Matoke Tours koestert een diepe liefde voor Afrika en deze liefde vindt u terug in onze Afrika reizen. Kwaliteit, comfort, persoonlijke contact, exclusiviteit, maatwerk, kleinschaligheid en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers in ál onze reizen en duizenden klanten die met ons op reis zijn geweest hebben hier reeds ervaring mee.

Deze reizigers hebben Matoke Tours (al enkele jaren op rij) beoordeeld tot beste Nederlandse touroperator in Afrika! Wilt u meteen meer weten over onze organisatie en over onze kennis, ervaringen en liefde voor Afrika? Lees dan meer in ons Afrika verhaal.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

inspireren we u graag met onze ervaringen en tips!

Klik om cookies te accepteren en deze inhoud te tonen