9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Wij trakteren

20 jaar Matoke Tours

Wie jarig is trakteert

Vanaf 14 februari 2022 zullen we gedurende 1 jaar regelmatig een speciale actie bedenken, waar u als reiziger iets aan heeft. Houd daarom deze pagina en onze nieuwsbrieven goed in de gaten, zodat u op de hoogte blijft van leuke acties gedurende ons jubileumjaar.

Instax mini camera kado

*** Deze actie is verlopen ***

Wow dat is nog eens een leuke actie om mee te starten. Voor iedereen die vanaf 14 februari 2022 een reis bij ons boekt èn hun vluchten omzetten in groen, hebben we een instant camera klaar liggen. We zouden Matoke Tours niet zijn als we hier wel wat tegenover willen zetten. Reizen heeft nu eenmaal twee kanten, aan de ene kant is de Co2 uitstoot van vliegen belastend voor de natuur, aan de andere kant heeft reizen een duurzaam karakter, ondersteunt u de lokale economie en zorgt u voor werkgelegenheid. We willen dat met deze actie niet alleen u, maar ook de natuur een beetje profiteert.

Voorwaarden

  • Voor de eerste 40 reizigers die een boekingsformulier insturen!
  • U compenseert uw vlucht bij ons via Just Digg It
  • Eén camera per boeking
  • U ontvangt de camera kort voor vertrek
  • Op = op

Duurzaam fotograferen

Wanneer u een mooie en bijzondere reis maakt dan ontmoet u vaak ook mooie en bijzondere mensen. Die ontmoetingen verrijken enorm en zijn vaak een wezenlijk onderdeel van wat reizen zo mooi maakt. Als u iemand wilt fotograferen dan is het altijd goed om eerst een praatje te maken met die persoon, het ijs te breken en interesse te tonen. Als u vraagt of u een foto mag maken, respecteer dan ook dat het antwoord “nee” kan zijn.

Breek het ijs door een leuke foto van iemand – of van u samen – te maken met deze instant camera, direct uit te printen en als herinnering aan die persoon te geven. Gegarandeerd succes!

Ook de natuur profiteert

Doordat we als voorwaarde stellen dat u uw vluchten compenseert via JustDiggIt, zorgen we dat er ook een bijdrage wordt geleverd aan natuurbehoud. “Zo deelt niet alleen u mee in de feestvreugde, maar ook de natuur!”

Matoke Tours doneert altijd 10 % van de compensatie bij uw boeking. Op het boekingsformulier dat u van ons krijgt toegestuurd kunt u aangeven dat u zelf de overige 90% doneert. Samen zorgen we er dan voor dat 100% van de CO2 uitstoot om wordt gezet in groen. Zo hopen we met elkaar net het extra beetje verschil te maken om Afrika groen te maken!

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips.