9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Huwelijksaanzoek?

Huwelijksaanzoek?

Mooiste plekken voor huwelijksaanzoek

Volgens onze medewerkers

Iets romantisch te vieren? Heeft u plannen om iemand ten huwelijk te vragen en daardoor op zoek naar inspiratie voor een romantische of bijzondere plek in Afrika? Ook hier hebben we allemaal onze eigen ideeën over. Uiteraard bestaat er meer dan wat hier staat, we staan u graag te woord om te sparren over uw wensen. Lees alvast hier de tips van ons team.

De rotsen van Spitzkoppe

Favoriet van Natasja

Dit is echt een prachtig gebied waar je mooi tussen de rotsen kan wandelen en erop kan klimmen. De zonsondergang kleurt het steen prachtig en dit is echt een romantische plek voor een huwelijksaanzoek.

In een Dhow

Favoriet van Natasja

Op een dhow aan de Swahili kust. Tijdens een mooie boottocht met een traditionele Afrikaanse zeilboot met een ondergaande zon is dit een mooi moment voor een aanzoek. Met een beetje geluk zwemmen de dolfijnen rond de boot terwijl de lucht mooi oranje kleurt.

Authentiek Madagascar

Favoriet van Coen

Toch een van de uniekste landen in Afrika en Madagascar is nog zo authentiek en onontdekt. Madagascar heeft nog weinig toeristen en hier ben je nog vaak alleen in een park of op een mooie plek, wat het zo bijzonder maakt en wat het een ideaal land maakt om iemand ten huwelijk te vragen. Aan een verlaten strand, midden in de jungle, onder een waterval in Isalo, op de scherpe rotsen van de Tsingy of bij zonsondergang op de Avenue de Baobab. Zoek je favoriete plek maar uit!

Zandbank in Indische Oceaan

Favoriet van Rob

Met een lokale dhow (zeilboot) word je afgezet op een zandbank met een hapje en een drankje, volledig omringd door azuurblauw water kan het antwoord op die ene vraag alleen maar zijn: … JAAHH!

Lake Mutanda - Oeganda

Favoriet van Wim

Lake Mutanda in zuidwest Oeganda is een van de mooiste plekjes in Afrika. Vanuit Mutanda Lake resort kijk je uit over 7 vulkanen en in heer meer liggen verschillende eilandjes. De lokale bevolking vervoert zichzelf over het meer in een uitgeholde boomstam en er heest een geweldige sereniteit. Ik zou hier een bootje of uitgeholde boomstam huren voor ons tweeën en met een fles champagne en lekkere hapjes het meer op gaan, om mijn geliefde hier ten huwelijk te vragen. Als ze nu geen “Ja” zegt!

Likomo Island

Favoriet van Jan

Likomo Island op het strand van Kaya Mawa tijdens zonsondergang. Dit is een magische plek een eilandje midden in Lake Malawi vlak bij het vaste land van Mozambique, maar het hoort nog bij Malawi. Ik moet mijn vriendin nog ten huwelijk vragen, maar ik denk dat ze dit een prachtige plek zal vinden. Daarnaast is het ook een prachtige plek voor een romantische huwelijksreis.

Savanne van de Serengeti

Favoriet van Paul

Op de eindeloze vlaktes van de Serengeti. Verras hier je lief met een romantisch ontbijt bij zonsopgang, geniet van de spectaculaire uitzichten en het geweldige licht over de savannes en begin samen aan een romantisch avontuur.

Namib Desert - Namibië

Favoriet van Paula

Een van de mooiste plekken om iemand ten huwelijk te vragen moet zijn op een van de zandduinen in de Namib Desert. Vrijwel niemand in de omgeving te verkennen, behalve misschien in de verte een Oryx die op een rustig tempo voorbij loopt. Met een “skemerkelkie” in de hand, genietend van de omgeving terwijl de zon ondergaat en het rode zand nog feller kleurt.

Msambweni Beach House & Private Villa’s

Favoriet van Paula

Aan een prachtig gedekte tafel gedecoreerd met. Fles wijn in de koeler, genietend van een heerlijke lunch aan een prachtig gedekte tafel gedecoreerd met bougainvillea blaadjes en schelpen. Met blote voeten in het zand onder de palmbomen en uitzicht op het azuurblauwe water. Een stukje paradijs aan de zuidkust van Kenia en een exclusieve plek om iemand ten huwelijk te vragen.

In een heteluchtballon

Favoriet van Marielle

In een heteluchtballon boven een prachtig natuurpark, de stilte in de lucht, langzaam meevoeren op de wind, onder je de natuur aan je voorbij zien trekken…. heel bijzonder! En als je dan bent geland een lekker champagne ontbijt, hoe toepasselijk!

In een natuurpark

Favoriet van Michèle

Alles is inspirerend in Afrika! Al rijdend, varend, lopend of fietsend door de natuurparken van Afrika beleef je heel veel magische momenten. Neem de ring mee en ga tijdens één van deze momenten op één knie. Succes verzekerd!

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips.