9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Klantervaringen

20 jaar Matoke Tours

Speciale ervaringen

Van onze klanten

Wat hebben we de afgelopen 20 jaar veel mensen op een mooie reis mogen sturen. Gewoon even met zijn tweeën op pad, met het gezin of met de hele familie. Alleen mee op een groepsreis of juist een reis met de missie iemand ten huwelijk te vragen. Van eenvoudige safari’s, tot over de top luxe, van relaxen tot het beklimmen van bergen….  In het kader van ‘liefde’ plaatsen we hieronder bijzondere huwelijksaanzoeken van onze klanten. 

Ten huwelijk gevraagd

in Camp Kipwe

Tom en ik kennen elkaar al sinds we 12 waren. De daarop volgende 16 jaar deden we af en toe een poging tot een relatie, telkens bleek dat we er niet klaar voor waren.
Tot we elkaar in 2020 terug tegenkwamen na 10 jaar radiostilte. Na 5 weken woonden we samen en de lockdown werd één groot liefdevol feest. Op reis gaan zat er in die periode niet in dus besloten we, toen alles weer wat opende, om er meteen iets spectaculairs van te maken. We kwamen bij Matoke terecht en zij luisterden zorgvuldig naar al onze wensen.

Na enkele spannende maanden van nieuwe lockdowns en al dan niet PCR-testen, mochten we dan eindelijk vertrekken. We wisten dat de reis fantastisch ging zijn maar eenmaal ter plaatse overtrof het al onze verwachtingen.

Halverwege de reis arriveerden we in Camp Kipwe, daar kregen we de vraag of een één van hun nieuwe luxe suites wilden uittesten. We geloofden onze oren en ogen niet. Een kamer zoals in de boekjes met een zwembad op het terras om van daaruit te genieten van het eindeloze zicht over de woestijn. En daar gebeurde het; we zaten in het zwembad, Tom begon over hoe ik kleur aan zijn leven gaf en voor ik het goed en wel besefte zat hij op één knie…

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!