9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
20 jaar Matoke Tours

20 jaar Matoke Tours

Dat vieren we!

met leuke acties

Wat een mijlpaal! Matoke Tours bestaat 20 jaar en dat gaan we vieren met leuke acties! Op deze pagina’s leest u meer over onze speciaal voor deze gelegenheid georganiseerde jubileumreizen, over leuke acties gedurende het jaar, over de leukste tips en tops van ons enthousiaste team en over speciale ervaringen van klanten. Uiteraard mag in dit geheel het uitgebreide verhaal van Matoke Tours niet ontbreken; over hoe een zolderkameravontuur uitgroeide tot een gerenommeerde touroperator die de prachtigste reizen aanbiedt naar diverse bestemmingen in Afrika.

Uit liefde voor Afrika

Twintig jaar geleden -op Valentijnsdag– ontstond een prachtig liefdesverhaal. Matoke Tours verklaarde haar eeuwige liefde aan moeder Afrika en ging naar Oeganda om voor altijd bij haar te zijn. In de afgelopen jaren zijn er veel liefdes (bestemmingen) bijgekomen, maar volgens goed Afrikaans gebruik geldt ook voor ons dat de eerste liefde de voornaamste blijft. Ook vandaag de dag is er nog die vurige liefdesrelatie tussen Oeganda en Matoke Tours en dat ziet u terug in onze reizen. Naast Oeganda hebben we inmiddels onze voelsprieten in meerdere landen uitgezet en zijn we ook daar zeer gecharmeerd geraakt van de mensen, dieren, natuur en cultuur. Kortom onze liefde bereid zich alleen maar uit. Onze slogan “Uit liefde voor Afrika” is dan ook niet zomaar een loze kreet, maar iets wat wij oprecht beleven.

Jubileumreizen

Omdat wij net zo als u graag reizen, hebben we voor deze speciale gelegenheid een aantal jubileumreizen ontwikkeld die eenmalig worden aangeboden. Groepsreizen door en voor mensen die van avontuur houden. Deze groepsreizen zijn uiteraard ook ik individueel verband te boeken indien u met uw eigen reisgezelschap op pad wilt! De reizen zijn geïnspireerd op de reiswensen van onze gepassioneerde medewerkers. Voor op onze reizen geldt; een goede begeleiding is het halve werk! Op de ene reis gaat iemand van Matoke Tours mee als reisleider, op een andere reis weer een specialist op een bepaald gebied, maar ook onze lokale gidsen behoren tot de top! Hoor uit eerste hand de verhalen en beleef Afrika zoals wij bij Matoke Tours dat het allerliefste doen … en word ook verliefd ❤ !

Tips & Tops

Onze medewerkers zijn reizigers in hart en nieren. Ze hebben veel van Afrika en onze bestemmingen gezien. We hebben hen gevraagd naar wat zij de beste lodge vinden, de meest romantische plek voor het doen van een huwelijksaanzoek en hun eigen Big 5. Ook geven ze tips voor de beste off the beaten track bestemmingen. De keuzes waren niet altijd even makkelijk, want er is zovéél moois te ontdekken. Maar wat komen er verrassende dingen aan bod! Raak geïnspireerd door al het moois en leer ons team een beetje beter kennen.

Wie jarig is trakteert

Vanaf 14 februari 2022 vieren we een jaar lang feest om ons 20-jarig jubileum te vieren. Dat doen we door middel van leuke acties. Regelmatig worden deze geüpdatet op de pagina. Van cadeautjes voor diegene die boekt in een bepaalde periode, tot aan duurzaamheidsacties, goede doelen, speciale reizen en noem maar op.

Bijzondere ervaringen van onze klanten

14 februari is Valentijnsdag. Daarom sijpelt de liefde door in onze acties en in ons jubileum. Omdat we al 20 jaar lang onze liefde voor Afrika met u delen, vinden we het ook erg leuk als die liefde in Afrika wordt bezegeld. Wat zijn onze ervaringen van klanten, hebben ze daad bij woord gevoegd en er een romantische reis van gemaakt? Lees een paar bijzondere momenten ….

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze jubileumreizen

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!